3 Temmuz 2009 Cuma

MAGIC















Son zamanlarda ayrı ayrı 2 parçaymış gibi gözüken ama tek parça olan elbiseler pek revaçta...Bizi kombin yapma derdinden kurtaran,pratik bu elbiseleri ben sevdim.Bunlarda gözüme çarpan modeller.Hepsi Forever21 marka..
Favorim ise ilk elbise.Çünkü bu sene minik çiçekli elbiselere de bayılmaktayım..:)

2 yorum:

  1. bana forever21 demeyin:( en sevdigim marka falan,gümrük sürekli her ay 15 parcadan fazla aldıgı tespit etmis ve onları sattıgımı (?) düşünmüs:D 4 ay yasaklıyım sanırım 1 ay kaldı ama korkuyorum genede.yurtdısı bütün alısveris lerim yasaklandı.bgün bi delilik yapıp strwberry den 2tane sey aldım bakalım onlar gelirse belki forever21dende birseyler siparis etmeye yanasabilirim=)korkuyorum ya kac para verip aldık zorla son gelen seyi,bidaha alma dedi uyuz kadın.

    YanıtlaSil
  2. Bende bayılıyorum ürünlerine..Türkiye pazarına gelsin diye dua ediyorum :)Kargo parası yüzünden pek yanaşamıyorum ama sen tam bir Forever21 gönüllüsüsün anladığım kadarıyla :))Bedenleri nasıllar genel olarak?Amerikan markası olduğu için emin olamıyorum.Dar kalıp mı geniş kalıp mı? Sen nasıl karar verip alıyorsun bedenlere?

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin