1 Temmuz 2009 Çarşamba

inci çiçeği / lily of the valley / muguet

Malum blogumun adı; lifebymughetto...
E peki bu mughetto da nedir derseniz? En güzel cevabı resimler veriyor bence...







NOT:İlk resimdeki inci çiçeğinden yapılmış demet gelin çiçeği olarak çok orjinal bir fikir bence..Kim isminin anlamını,hayatının en anlamlı gününde,elinde taşımak istemezki ?

6 yorum:

  1. kokusuna bayıldığım bir çiçek :D perlier markasının lily of the valley vücut ürünleri serisi va çok güzel kokuyorlar tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Aaa inanmıyorum.Şu ana kadar lily of the valley'in içinde geçtiği tek bir ürüne rastladım,o da Emporio Armani Diamonds parfüm..Perlier ürünlerini nereden bulabilirim ?

    YanıtlaSil
  3. mügecim aslında strawberryde perlier var ama lilly of the valley serisi kalmamış hiç :( ama ebayden bulabilirsin ;) http://shop.ebay.com/items/__perlier-lily-of-the-valley?_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39%253A1&_dmpt=Skin_Care_test&_sc=1&_sop=15&_trksid=p3286.c0.m14&_stpos=&_fcid=204&gbr=1

    YanıtlaSil
  4. müge çiçeğini kimileri de gelin çiçeği olarak bilir.. blogun hayırlı olsun adaş:) bende uzun zamandır içinde müge kokusu olan bir parfüm arıyorum, önerebileceğin bir marka var mı? yani atıyorum "aa ne güzel kokuyor ne bu?" dediklerinde "müge" kokusu diyebileceğim bir şey:)

    YanıtlaSil
  5. Fragariac; çok teşekkür ederim,kesinlikle bu ürünün peşine düşeceğim..Zafer benim olursa paylaşırım seninle de. :)

    Roxelanne;Armani'nin Diamonds diye bir parfümü var,şişesi elmas şeklinde,o parfümün ana notasında müge çiçeği var.O parfümü tavsiye ederim.Bende almayı düşünüyordum ama ev tam bir parfüm cennetine döndüğü için elimdekileri bitircem ilk başta..Ben müge isminin ve kokusunun çok özel olduğunu düşünüyorum :))Adaşımla tanışmak çok güzel.

    YanıtlaSil
  6. ben haziranda evleniyorum ama hic bi yerde müge cicegi bulamadim bilen varsa paylasirsa cok sevinirim :) bu arada ben müge :)

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI SEVİYORUM :)

Blog Widget by LinkWithin